Få det ansigt du ønsker dig med en næseoperation

13 august 2020 Astrid Pedersen
Få det ansigt du ønsker dig med en næseoperation

Er du ked af din næses form eller størrelse, og ønsker du dig brændende en profil som passer til din personlighed? Så er en næseoperation måske noget for dig.

Hvordan foregår en næseoperation?

Der er forskel på næseoperationer afhængig af om der skal foretages en reduktion af næsetippen, en udligning af en bule, eller en afsmalning af næseryggen. Blandt de mere komplekse former for næseoperation finder du rekonstruktioner af næseryggen som kan foretages ved hjælp af brusk fra øret. Og blandt de mere enkle finder du ud jævning eller udretning af buler på næseryggen, eller afsmalning af denne.

En næseoperation tager mellem to og tre timer og foregår som regel i fuld bedøvelse. Ved en næseoperation skæres huden under næsens rod op således at kirurgen kan få adgang til næsen her igennem. En næseoperation efterlader et ganske lille ar som skjules under næsens rod.

Du vil blive iført en plastik skinne samt bløde silicone rør i næseborene som skal holde næsen på plads under helingen i løbet af den første uges tid. Der kan gå op til et helt år før du kan se det endelige resultat af din næseoperation.

Hvad koster en næseoperation?

Går du og overvejer en næseoperation, men er du usikker på om du har råd til en sådan? Så er det en god idé lige at tjekke de aktuelle priser først. Der er forskel på priser på næseoperation alt afhængig af hvor omfattende proceduren er.

Du kan altid booke tid til en konsultation hos en af de dygtige kirurger hos AGATA Privathospital og få en vurdering af hvilken type næseoperation som vil få dine drømme om en smuk profil til at gå i opfyldelse. Og så vil du samtidig kunne få et realistisk pris overslag på din næseoperation.

Du kan finde den aktuelle næseoperation pris hos AGATA Privathospital på hjemmesiden agata-privathospital.dk

Flere Nyheder

Blomster i massevis

16 november 2020

Blomster i massevis