Få en god aftale med et kompetent parkeringsfirma

09 december 2020 Astrid Pedersen
Få en god aftale med et kompetent parkeringsfirma

Har du brug for hjælp i forbindelse med drift og administration af dine private parkeringspladser? Så kan du med fordel tage en snak med KbhPark ApS.

Hvem er KbhPark ApS?

KbhPark ApS er et privat parkeringsfirma, som siden 2012 har hjulpet glade og tilfredse kunder over hele landet med stærke og fleksible parkeringsløsninger.

KbhPark ApS yder primært parkeringsservice på Sjælland, men har kunder over hele landet. Såvel på Sjælland og Fyn som i Jylland varetager KbhPark ApS parkeringskontrol hos mange forskellige typer kunder, herunder diverse former for boligforeninger og boligselskaber, virksomhedsdomiciler og kontorkomplekser samt indkøbscentre og parkeringskældre, hvor det handler om at skaffe plads til kunder og andre, som skal have fortrinsret til parkeringspladserne.

Når du vælger at bruge KbhPark ApS som dit parkeringsfirma, får du fuld gennemsigtighed i din aftale og parkeringsløsning. KbhPark ApS stiller et smart og brugervenligt system til din rådighed, hvor du ved hjælp af login fra pc, smartphone eller tablet får mulighed for at følge med i al aktivitet på og omkring dine parkeringspladser.

Du får selvfølgelig masser af indflydelse, når det handler om skiltning, valg af betalingsløsning, opsætning af parkeringsautomater, opmærkning af båse med videre. Det er dine parkeringspladser og derfor dine regler – og KbhPark ApS vil gøre sit ypperste for at efterleve og håndhæve disse.

En aftale med KbhPark ApS er fleksibel og ikke tung eller bindende, men vil kunne opsiges med kort varsel af begge parter. Samtidig er det omkostningsfrit for dig at indgå et partnerskab med KbhPark ApS, som med glæde varetager samtlige omkostninger i forbindelse med drift og administration af dine parkeringspladser – for eksempel etablering af skiltning og betalingsautomater samt udarbejdelse af gæstekort og udstedelse af parkeringsbødeforlæg.

Du kan læse mere om KbhPark ApS og kontakte virksomheden for en uforpligtende snak om den ideelle parkeringsløsning via hjemmesiden kbhpark.dk

Flere Nyheder