Gode fifs til at opsætning af håndsprit dispenser

Gode fifs til at opsætning af håndsprit dispenser

At opsætte sådan en håndsprit dispenser kan umiddelbart lyde som en simpel sag, og det er da også noget, som langt de fleste mennesker kan finde ud af.

Der følger ofte en vejledning med til, hvordan man sætter dem op, og nogle gange skal man slet ikke have fat i noget værktøj, fordi man bare på en lettere måde kan sætte dem op på væggen direkte, uden man skal bore.

Så er de fæstnet direkte på væggen, eller man har en holder, som sørger for dette, og selv hvis man skal bruge værktøj til at sætte sådan en op, så er det ofte ret let at gøre.

Men at finde frem til, hvor man skal sætte en håndspritdispenser op kan være svært nok i sig selv, fordi man skal sørge for, at alle mennesker kan nå den, men skal også være ret så sikker på, at folk bemærker den, for ellers er det jo omsonst at sætte den op – selvom man sparer en del håndsprit på den måde.

Nogle gange kan man have dem sat på sådan et stativ ved indgange til forretninger, kantiner, forsamlingslokaler med videre, så man næsten skal være blind for at undgå dem.

Men andre gange er de jo sat op på netop væggen på et toilet eller badeværelse, hvorfor man skal overvære, hvor man gør det.

Alle mennesker jo kunne nå det, men det duer ikke, hvis nogle folk springer afspritningen over, fordi de ikke gider bukke sig ned efter den, eller hvis små børn ikke kan nå op til den alene.

En idé er måske at sætte hånddispenseren ved indgangen til toilettet, men problemet er så her, at nogle mennesker måske påfører sig det, når de går ind, og ikke når de går ud.

Derfor bør det mest smarte være at sætte den ved håndvasken, så man associerer håndvask med at bruge sådan en afspritter.