Guide til at finde en scooter

Guide til at finde en scooter

Hvis du har overvejet, om du skal købe en scooter, så er det store spørgsmål: Hvilken scooter skal du vælge? For at hjælpe dig mere på vej, kan du følge denne guide, den tjekker forskellige spørgsmål af, du kan forholde dig til. 

Vil du købe ny eller brugt scooter? 

Noget af det første du kan overveje er, om du vil købe en ny eller brugt scooter. Der kan nemlig være stor prisforskel, alt efter hvad du vælger. 

Men en ny scooter har den ingen km kørt, og den kan have flere gode år bag sig, hvis du også passer godt på den. Med en ny scooter vil prisen ofte være højere, da den ikke er brugt før og helt ny. 

Hvis du skulle beslutte dig for en brugt scooter, er der oftest penge at spare. Her skal du selvfølgelig være opmærksom på, hvilken stand den er i, og hvor mange km den har kørt. Disse to ting kan nemlig spille ind på, hvor mange reparationer, der kan komme på scooteren. 

Hvilken type scooter vil du have? 

Der findes efterhånden en del forskellige scootere på markedet. Derfor kan du også forholde dig til, hvilken model, der passer dig bedst. Der findes alt fra de klassiske VGA scootere, som oftest kan køre mellem 30 eller 45 km/t.

Der findes desuden også tre-hjulede scootere, som kan give endnu mere stabilitet, når du kører. Alternativt kan du også vælge en kabinescooter, hvis du vil være overdækket, når du kører – for med en kabinescooter sidder du i en lille og komfortabel kabine, mens du kører. 

Prøvekør forskellige scootere

Det kan selvfølgelig altid anbefales, at du prøvekører forskellige scootere. På den måde får du en bedre fornemmelse af, hvordan den ligger på vejen, og om den er noget for dig. 

I jagten på din næste scooter kan du starte her: http://www.gertsscooterservice.dk/