Hvorfor prioritere kurser og coaching som virksomhed?

27 oktober 2020 Cecilie Mortensen
Hvorfor prioritere kurser og coaching som virksomhed?

Som virksomhed er der mange måder, man kan arbejde med udvikling på. For nogle kan der være et ønske om kompetenceudvikling gennem forskellige kurser. Og for andre kan det mere handle om coaching forløb, hvor der sættes fokus på den enkelte medarbejder. 

Uanset hvilken type udvikling man ønsker at sætte fokus på, så er der god grund til at prioritere disse initiativer. 

Muligheder med kurser

Kurser er og bliver en utrolig god måde, ens medarbejdere hele tiden kan udvikle deres kompetencer på. Der findes utrolig mange forskellige slags kurser, og de udbydes selvfølgelig på mange forskellige niveauer. Det betyder selvfølgelig også, at der er god mulighed for, at blive endnu skarpere på et område. 

Her er det især relevant at overveje blended learning kurser. Det er kurser, hvor praksislæring er det, der er mest i fokus. Det betyder også, at alt indholdet fra kurset bliver meget mere håndgribeligt, fordi man får afprøvet det i “virkeligheden”. 

Muligheder med coaching

Coaching er en af de ting, som er blevet mere og mere populært. Det er en god måde, man kan få et frirum, hvor man både kan vende arbejdsmæssige og personlige udfordringer. Og selvfølgelig samtidig med, at man bliver coachet af en professionel, som kan hjælpe en god videre. 

En anden fordel ved coaching er også, at man får fortrolige samtaler med en, som ikke er en del af arbejdspladsen. På den måde får man også et frirum, hvor man kan vende de ting, man har behov for. 

Få kurser og coaching hos konsulentbureauer

Der er alle gode muligheder for at koble sig på kurser og coaching hos forskellige konsulentbureauer. Det er f.eks. også en mulighed hos Human Factor. Hos Human Factor er der en god kobling mellem psykologien og virksomheders forretningsudvikling. Det betyder selvfølgelig også, at der er rigtig godt hjælp at hente, når valget falder på Human Factor. 

Flere Nyheder

Blomster i massevis

16 november 2020

Blomster i massevis