Overrask din kæreste med en afbudsrejse

25 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Det her behøver man ikke at gøre langt henne i forholdet, hvis man vil genantænde gnisten i forholdet og vise, at man også kan være spontan og lave en overraskelse på egen hånd, uden man skal have initiativ til det.

Ej heller behøver man at gøre det i starten af forholdet, hvor alt er nyt og spændende, og man kun har tid og øjne for hinanden, så alt kan lade sig gøre.

Dog skal man nok kende ens kæreste relativt godt for at vide, om det her vil være noget, der falder i god jord, for ikke alle er glade for overraskelser – specielt ikke når man dårligt selv kan planlægge det særligt godt, når der er tale om afbudsrejser.

Så man skal nok lige vide, om denne overraskelse kan ende med at falde til jorden og gøre oplevelsen til den negative af slagsen.

Ellers er det bare med at give los!

En afbudsrejse giver jer en oplevelse for livet!

Du har måske søgt efter billigste afbudsrejse, men det behøver du jo ikke sige til din partner; om muligt kan du jo spille kølig og sige, at det hele har været planlagt længe, selvom du så nok skal komme med en undskyldning for, hvorfor du ikke ved, hvor I skal bo, når I kommer frem.

Så er det ellers bare med at bede partneren om at pakke let og så følge med en.
Hvis man siger, man skal mødes i lufthavnen, så afslører man lidt for hurtigt, hvad der skal se – selvom påmindelsen at huske passet måske giver den lidt væk.

Dernæst er det bare med at vælge den afbudsrejse, som der dukker op, hvortil man så må håbe, at der kommer en op, og at den går et sted hen, som der vil sige din partner noget.

Uanset hvad, så skal det nok blive en uforglemmelig oplevelse!

Flere Nyheder