Sæt kulør på festen med et fadølsanlæg

28 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal der være fest på arbejdspladsen, på studiet eller på villavejen – eller skal du holde en hyggelig sammenkomst hjemme i haven? Så bør du overveje at anskaffe et fadølsanlæg.

Festen bliver meget sjovere hvis du kan servere skummende og velskænket øl frisk fra fad i stedet for at skulle nøjes med kedelige flaske øl. Og da et fadølsanlæg har automatisk køling slipper du for at skulle bruge al din køleskabs plads på opbevaring af ølflasker.

Skal jeg købe eller leje et fadølsanlæg?

Du kan vælge at leje et fadølsanlæg til anledningen, og få det leveret til døren på dagen sammen med alt hvad du skal bruge af fadøls fustager og udstyr til rengøring. Men du kan også vælge at investere i et fadølsanlæg som du kan bruge igen og igen.

Hvorfor købe et fadølsanlæg?

Der er mange gode grunde til at købe frem for at leje – og dette gælder også for fadølsanlæg. Når du køber et fadølsanlæg slipper du for at skulle leje et sådant hver eneste gang der skal holdes fest.

fadølsanlæg

Så er det blot at stille fadølsanlægget op når der skal være fredagsbar eller vejfest, og sørge for at der er fustager nok til at servicere alle gæster. Et mobilt fadølsanlæg kan nemt pakkes sammen og opbevares efter brug – og det er nemt at rengøre.

Hvor kan jeg købe et fadølsanlæg?

Hos Torstein Drikkevareservice ApS kan du vælge iblandt et stort og velassorteret udvalg af fadølsanlæg som du selv kan stille op og tilslutte. De mobile fadølsanlæg, du finder hos Torstein Drikkevareservice ApS, er nemme at have med at gøre – også selv om du ikke er professionel brygmester.

Du finder hos Torstein Drikkevareservice ApS en bred selektion af fadølsanlæg i forskellige størrelser og med en eller flere haner. Klik ind og se dem alle i shoppen på torstein.dk

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/

Flere Nyheder