Til dating 50+ hvad laver man så?

10 juni 2020 Anders Lundtang Hansen
Til dating 50+ hvad laver man så?

Når man tager på dating over 50 år, hvad skal man så lige fortage sig?

Det er jo en lidt speciel alder, for i og med at gennemsnitsalderen stiger, og folk bliver forældre i en senere og senere alder, så er 50+-segmentet en noget specielt størrelse.

For det kan være, man finder en i starten af spektret, som har mange børn, har været gift flere gange, har ejet jord, hus og været flere omgange rundt om planeten – men i den anden ende finder man så nogle, der valgte børn fra og har boet mere eller mindre det samme sted hele livet.

Sådan er vi så forskellige.

Men man er ikke i en unge alder, hvor man stadig er ved at finde fodfæste og måske en livspartner, hvor man bliver formet sammen med tiden, så der er nogle andre spilleregler her for det meste.

Men hovedformålet kan stadig være det samme: at man gerne vil score.

I den alder er man dog ret fastlåst på, hvad man godt kan lide, og hvad man ikke kan lide, så det kan blive en svær sag at invitere på date.

Måske kan kroppen ikke holde til, at man skal danse; man kan ikke klare biografstolene for længe ad gangen; man er allergisk med maden og så videre.

Men omvendt kan man jo heller ikke for evigt blive ved med at holde igen, fordi man er nervøs for at træde forkert. Dette kommer jo til at foregå hele livet igennem, så man er jo nødt til at tage en chance nogle gange.

Så kan det sagtens være, man træder forkert, men man viste initiativ, og senere kan man måske grine ad seancen i sin tid, hvor alt var pinligt og akavet – men havde man ikke taget chancen i sin tid, så var der næppe sket mere med det forhold.

Flere nyheder