Udnyt din lille have bedst muligt

26 september 2021 Emilie Jacobsen

Har du en lille have, har du stadig mulighed for at have mange forskellige funktioner i den. Det handler bare om, at du tænker dig grundigt om, når du planlægger, hvordan haven skal se ud. Dermed kan du både få en terrasse, hvor du kan sole dig, en lille køkkenhave og måske en plet med græs. 

Når du har en lille have, handler det i høj grad om, at du tænker i højden. Det kan for eksempel være ved at have bede, der som en trappe bygger opad. Dermed kan du få plads til flere afgrøder i din lille køkkenhave. 

Har du brug for hjælp til at udnytte din lille have bedst muligt, kan du kontakte stecksfliserens.dk. På trods af navnet yder de faktisk en rigtig god haveservice. De kan derfor hjælpe dig med, hvordan du kan omlægge din have, så du kan få de funktioner ind, som du ønsker. Læs mere på https://stecksfliserens.dk/ 

Find ud af, hvad der er det vigtigste

Når du har en lille have, kommer du typisk ikke udenom, at du er nødt til at prioritere. Det kan dog sagtens lade sig gøre, at du gør det og får mest muligt ud af din have. Ved at tale med nogle haveeksperter som dem fra stecksfliserens.dk kan det også hjælpe dig til at blive klogere på, hvad det helt præcist er, du gerne vil have ud af din have. Dermed kan du få de vigtigste funktioner ind i den. 

Er det for eksempel vigtigst for dig, at du har et sted, hvor du kan sole dig, eller at du har et frugttræ i haven? I en lille have kan et frugttræ give så meget skygge, at det kan være svært for dig at finde et sted, hvor du kan sole dig i længere tid. Der kan du være nødt til at prioritere det ene frem for det andet. 

Flere Nyheder