En guide til hvorfor du skal vælge parkeringsvagter til dine p-pladser

27 oktober 2020 Silje Hansen
En guide til hvorfor du skal vælge parkeringsvagter til dine p-pladser

Uanset om du er en boligforening, der råder over parkeringspladser til dine lejere, eller om du er en virksomhed, der har tilhørerende parkeringspladser til kontordomicilet, kan der være behov for overvågning af disse parkeringspladser. Det gælder også for dig, som har et ønske til at tjene lidt penge på dine parkeringspladser ved at lave dem om til betalingsparkering. 

Det kan være en stor udfordring, hvis man oplever, at parkeringspladserne bliver optaget af biler, som ikke har noget at skulle gøre på selve parkeringspladsen. Især hvis du som beboer har en forventning om, at parkeringspladserne er tilknyttet de lejemål, der måtte være i ejendommen. Det kan også være frustrerende, hvis du har medarbejdere der hver morgen skal køre rundt og lede efter parkering, inden de møder ind, fordi andre har optaget parkeringspladserne.

Hvilken løsning for overvågning af p-pladser er bedst?

Er du på jagt efter en løsning for at dine parkeringspladser bliver overvåget, så dem der ikke må holde på parkeringspladserne får en afgift for at holde der? På denne måde sikrer du, at parkeringspladserne er tilgængelige for boligforeningens lejere, virksomhedens medarbejdere og kunder. 

Som udgangspunkt står du over for to forskellige muligheder, når du skal have overvågning af dine parkeringspladser. Den ene er, at du kan vælge professionelle parkeringsvagter til at overvåge parkeringspladserne. Her kan du vælge bestemt tidsrum, der er aktuelt for dig, så det giver mening. Det kan f.eks. være om morgenen eller om eftermiddagen, som måske er de vigtigste tidspunkter i løbet af dagen.

Du kan også vælge en løsning, hvor du får sat skilte og standere op af et parkeringsselskab, men hvor du selv har mulighed for at udstede parkeringsafgifter. Her vil parkeringsselskabet sørge for at opkræve og inddrive pengene fra ejeren af bilen. 

Hvilket parkeringsselskab skal du vælge?

Er du i tvivl om hvilket parkeringsselskab der er bedst og billigst? Så er der ingen tvivl om du skal vælge Unopark.

Flere Nyheder

Blomster i massevis

16 november 2020

Blomster i massevis