Flotte og veldesignede loftlamper giver bedre lys

04 March 2023 Astrid Pedersen

editorial

Har du et rum i dit hus eller i din lejlighed, som skal illumineres på en ensartet og overskuelig måde, kan du med fordel vælge en god loftlampe. En loftlampe adskiller sig fra en pendel derved, at den er fastgjort i loftet – som oftest i en roset med tilhørende udtager, så der ikke hænger ledninger og dingler under loftet – hvor en pendel typisk vil hænge ned fra loftet i enten sin egen ledning, en wire, eller en kæde. Loftlamper er som oftest også designet til at sprede lys over hele det rum, den er monteret i, hvor pendler skaber isolerede og afgrænsede områder af lys. Derfor egner pendler sig bedst til hyggebelysning, dekorativ belysning eller belysning af for eksempel spisebordet eller sofa bordet. En loftlampe vil der imod skabe et godt overblik, og er derfor især velegnet til rum, hvor der arbejdes – for eksempel køkkenet eller hobbyrummet.

Dekorative og raffinerede loftlamper til stue, entré eller opholdsrum

Dermed være naturligvis ikke sagt, at en loftlampe partout skal være kedelig og neutral i sin udformning. Du kan sagtens finde dekorative og skulpturelle loftlamper, som pynter i et rum – også selv om de ikke er tændt, eller de er på lav lysstyrke for hyggens skyld. Blandt de brands, som producerer smarte og fantasifulde loftlamper med et helt unikt udtryk, er Kartell. Som med sin eventyrlige Bloom loftlampe har kreeret loftlampens svar på blomster potpourriet. Den farverige loftlampe giver et blødt og behageligt skær, og kan sagtens tændes ved en hyggestund i dagligstuen.

Find elegante og eksklusive loftlamper online

Du behøver ikke at styrte fra den ene lampe butik til den anden for at finde de flotte loftlamper fra kendte designere og producenter. Du kan finde et stort og velassorteret udvalg af designer loftlamper, pendler, gulvlamper, væglamper, spots og bordlamper i den online shop på https://andlight.dk/shop/loftlamper-177c1.html

More articles