Få flotte og regelmæssige tænder med en Invisalign tandretning

17 september 2020 Astrid Pedersen
Få flotte og regelmæssige tænder med en Invisalign tandretning

Er dine tænder i årenes løb gået hen og blevet skæve – og vægrer du dig derfor ved at smile? Det er rigtig synd. Alle fortjener at kunne smile og grine som det passer dem. Du har faktisk mulighed for at rette op på dit uregelmæssige tandsæt, og dermed genvinde ungdommens strålende smil ved hjælp af tandregulering. Retning af skæve tænder er nemlig ikke kun for børn og unge. Tænderne flytter sig igennem hele livet – det er derfor de er gået hen og blevet skæve. Men de kan sagtens rettes på plads igen med en smart Invisalign tandbøjle.

Hvad er en Invisalign tandbøjle?

Måske forbinder du mest ordet tandbøjle med barndommens klodsede og grimme metal bøjler, som også kaldes for togskinner. Tandbøjler i metal anvendes stadigvæk i forbindelse med tandregulering til børn. Der er nemlig den store fordel ved togskinner at de sidder fast på tænderne og ikke kan tages ud. Det betyder at der er mindre risiko for at barnet smider tandbøjlen væk.

Voksne har en lidt bedre kontrol og selvdisciplin hvilket betyder at det for voksne menneskers vedkommende er muligt at regulere tandsættet ved hjælp af udtagelige skinner. Disse kaldes for Invisalign og er praktisk taget usynlige. Når du bruger Invisalign til retning af tænder kan andre således ikke se at du er i færd med et tandregulerings forløb, på samme måde som de ville kunne hvis du var iført en fast monteret tandbøjle.

Dertil kommer at en Invisalign bøjle er langt mere hygiejnisk i udformning. De lette transparente skinner fjernes nemt forud for såvel måltider som tandbørstning, hvilket forhindrer at der sætter sig madrester fast. Og de tynde skinner sidder helt tæt til dine tænder i over og undermund således at indersiden af kinder og læber ikke generes.

Du kan få behandling med Invisalign i København hos You Smile I Smile – læs mere på yousmileismile.dk

Flere Nyheder

Blomster i massevis

16 november 2020

Blomster i massevis