Hav et iPhone panserglas til specielle anledninger

22 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Nogle mennesker har simpelthen brug for at have et panserglas på deres iPhone hele tiden, fordi de er nogle fumlefingrede individer, eller også er de bare så uheldige med deres smartphone, at de tit taber den, eller den kommer til skade.

Måske er man bare sådan en person, der til dagligt bevæger sig på et arbejdsområde, hvor skader på materiale kan forekomme, eller man måske dyrker en sportsgren, hvor man let kan smadre telefonen, hvis man glemmer at lægge den fra sig, eller – igen – bare er uheldig.

Heldigvis kan man skaffe sig sådan et panserglas fra https://www.coolpriser.dk/shop/iphone-beskyttelsesfilm-2988s1.html 

Men så er der måske dig, der bare gerne vil være påpasselig med din telefon, nu den nok har været dyr, og der er udsigt til en ferie med udskejelser, en festival eller hård koncert, hvor telefonen måske bliver udsat for nogle elementer, som den ikke er vant til.

Beskyt iPhonen med panserglas, når det er nødvendigt

Så til dagligt passer du godt på din iPhone, og der er dårligt en ridse på den, og du ender faktisk med at kunne have den som reserve, når du køber en ny, fordi den gamle model bliver umoderne.

Du kan faktisk bytte din gamle iPhone til penge, da den er at se på som ny.

Og det hænger sammen med, at du er god til at passe på din telefon, men du beskytter den til dagligt ikke med panserglas eller lignende.

Du synes måske ikke, det er særligt pænt at have på, men du kan godt se nytteværdien i at bruge det.

Og du ejer faktisk et panserglas, men du tager det frem og bruger, når du skal skeje ud såsom til en længere festival, en ferie i udlandet eller andet, hvor du begår dig i nogle situationer, som du ikke er vant til, så det er godt også at beskytte ens iPhone, hvis den bliver udsat for elementer, den ikke er vant til.

Flere Nyheder