Hvornår kan en mekaniker være parat til at hjælpe dig?

15 May 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis din smartphone gik i stykker, så er det vores gæt, at du nok allerede ville styrte ned dagen efter hos forhandleren og bede om at få sendt telefonen til reparation, eller du ville finde en reparatør i byen eller andet sted tæt på, som kunne fikse den telefon for dig relativt hurtigt.

Skulle man komme grumt til skade, ville man nok hurtigt tage på skadestuen uden at ringe i forvejen, fordi man ved, den er gal med en, og man vil jo gerne fungere optimalt igen hurtigst muligt, så man kan være et normalt menneske igen – så man vil gerne lappes sammen hurtigt igen.

Er det derimod en gammel havestol, der bryder sammen under en, så kan det jo skyldes, at man ikke har brugt den særligt længe, hvorfor den er forgået via tidens tand, da man ikke har vedligeholdt den særligt længe.
Så man kan nok godt klare sig uden sådan en et stykke tid.

Pointen er, at hvis nogle ting går i stykker – inklusiv en selv – så ser man jo på, hvor ofte man skal bruge det, og hvor alvorlig skaden(s om fang) er.

Går ens bil så i stykker, så er det nok også noget, som man gerne vil have set på hurtigst muligt.

Men der er jo selvsagt forskel på, om man er involveret i en ulykke i trafikken, om ens bil går i stå på motorvejen, eller om bilen bare ikke vil starte en morgen.

Nogle gange skal den så køres direkte på skadecenteret, hvor bilen så bliver efterset med det samme og måske fikset også, eller også haster det ikke så meget, fordi man kan låne en reservebil, indtil mekanikeren får tid til at ordne ens bil – sådan kan man jo ikke gøre med ens legeme.

Vil bilen ikke starte en morgen, kan man bestille tid hos mekanikeren, og så må man nok regne med at tage det offentlige på arbejde den morgen og måske komme lidt for sent.

More articles