Når man virkelig skal undgå at bruge sexlegetøj!

02 November 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Generelt er det jo kun en god idé for sexlivets skyld på mange facetter at bruge sexlegetøj, som du måske har læst flere årsager til i mange artikler om, hvad det kan bruges til, og hvad det fører med sig af gode oplevelser.

Men der er specielt ét aspekt, hvor vi stærkt opfordrer til, at man ikke benytter sig af sexlegetøj eller i hvert fald begrænser det i så bredest muligt omfang, at man tager sig sine regler for, at det ikke fylder for meget eller er nemt at se.

Vi taler ikke om, når man har børn rendende rundt, der kan komme til at finde det og præsentere det for forældrene og høre ad, hvad der foregår her.

Vi taler i forbindelse med sidespring, hvor man har en partner ved siden af ægteskabet, man måske har tilbøjeligheder til at have sex med fremmede eller tage flirten lidt for langt i byen, som ens bedre halvdel ikke skal kende til.

Som det første slår vi lige stærkt fast på, at denne praksis ikke er noget, som vi på nogen måde opfordrer til, da det kan være med til at ødelægge ægteskaber og parforhold og have længerevarende konsekvenser, end hvad man i nuets lyst måske ikke kan se.

Men faktum er blot, at den slags sker, så derfor kan det være nødvendigt med at gøre sig sine forholdsregler.

Så hvis man endelig er endt i den situation, specielt hvis man ses jævnligt med den samme person hos vedkommende eller en selv.

For hvis man giver sig hen og bare har det lidt for sjovt, så kan man glemme, at man lige kaster noget sexlegetøj ind under sengen efter akten, som den bedre halvdel kan finde.

Ej heller skal man bruge det sexlegetøj, man har sammen med ens bedre halvdel, for det kan også blive opdaget.

Husk desuden at tage alt jeres tøj med hjem, fjern dufte, luft ud og tag et bad.

More articles