Lad den Stetson-hat pryde dit hoved alle steder i verden!

04 July 2021 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Sådan en Stetson hat er alt for flot og pæn – hvis du vel at mærke husker at vedligeholde den – til, at den kun skal bruges ved særlige anledninger, eller når du vandrer rundt herhjemme i Danmark.

Selvfølgelig vil den med tiden ende med at få lidt slitage på sig, men siden sådan noget som vintage er in, så kan du jo se det som en måde at give den noget naturligt patina på, som er individuelt for dig, end at du betaler for at få en hat, der skal se lidt slidt ud på forhånd – og som samtidig ligner alle de andre.

Er du også ganske smart, så køber du dig et par stykker af den slags Stetson-hatte, så du kan have en på til praktisk talt alle lejligheder.

Ja, du ender måske med at blive ham, der er kendt for at gå med Stetson-hat det meste af tiden, og det er ikke et dårligt ry at have.

Du kan bruge den Stetson-hat langt de fleste steder

Det er da klart, at man måske oplever, at der er bestemmelser for munderingen ved nogle anledninger, hvor det ikke vil se så pænt ud at tage sådan en Stetson-hat på; og for eksempel i kirken er det god stil at tage sin hat af.

Der er også ældre mennesker, der ser det som uhøfligt at have hat på indendørs, hvor flot din Stetson end må være.

Men derudover kan du sådan set tage den med, om du skal i sommerhus, på ferie, besøge venner, i byen eller noget helt andet.

Det kan ikke udelukkes, at du ender med at tiltrække dig lidt opmærksom på grund af den hat, hvor du bliver spurgt til, hvor du har købt den.

Det er nemlig den effekt, sådan en flot Stetson-hat kan have på forskellige mennesker, så det må man lære at leve med.

More articles