Kom stress til livs med hjælp fra en psykolog

02 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du en af de mange tusind danskere, som hvert eneste år lader sig sygemelde med stress? Så er der hjælp at hente hos en psykolog.

Få hjælp til stresshåndtering hos en psykolog

Når du går ned med stress er det meget vigtigt at du giver dig selv lov til at komme tilbage til livet i dit eget tempo. Du bør aldrig forcere en heling, men lade din krop og dit sind finde balancen i takt med at du stille og roligt ændrer dine mønstre.

Det er vigtigt at du i løbet af din sygemelding bruger tid på at bevidstgøre dig selv omkring de mekanismer som ligger til grund for dine stress symptomer. Og til dette kan du få hjælp hos en psykolog.

Hvordan kan psykologen hjælpe?

Rigtig mange psykologer har specialiseret sig inden for behandling af stress. Gennem samtaler med psykologen vil du kunne skabe klarhed over din tilstand, og få hjælp til at udvikle et nyt perspektiv på din tilværelse. Et perspektiv, som handler om at sætte de nødvendige grænser, og om at lære at lytte til dig selv så du får sagt stop inden stress får lov at udvikle sig på ny.

Psykolog frederiksberg

Med hjælp fra en psykolog vil du opleve en selvudvikling som gr det muligt for dig at finde ind til de ressourcer der sætter dig i stand til at opbygge resiliens over for stress faktorer. Og du lærer hvordan du i fremtiden undgår at bringe dig selv i stress inducerende situationer.

Hvor kan jeg gå til psykolog på Frederiksberg?

Hvis du ønsker hjælp til at komme igennem din stress, kan du med fordel opsøge autoriseret psykolog Niels Hellevad Jensen. Niels Hellevad Jensen kan med sikkerhed hjælpe dig med dine problemer uanset om disse er relateret til stress, angst eller depression. Læs mere på psykologhuseticity.dk.

More articles