Få skåret varmekabler til forud for brug

23 November 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Sådan nogle varmekabler kan godt være af nogle anseelige størrelser, når man skal bruge dem, specielt hvis det er de større typer, der skal lægges i større bygninger såsom kontorkonglomerater, institutioner med videre.

I den slags tilfælde vælger man da også helt klart at få anerkendte firmaer til at installere varmen hos en sammen med de kabler, fordi det kræver ikke bare tekniske snilde, det rette værktøj og forståelse for opgaven, men også at kan man håndtere alle de elementer, som det kræver med sådan en opgave.

Specielt her er det jo smart at have nogle store og lange varmekabler, som fylder forholdsvist meget, da man alligevel skal lægge dem langt og over store arealer.

Så kan det ikke svare sig at få dem som små stumper, der skal sættes sammen. Det forøger også bare chancen for i nogle tilfælde, at varmen ikke bliver sendt godt nok rundt.

Men hvad så, når der skal indføres varme i mindre boliger?

Forsøg at få tilpasset de varmekabler

Det kan jo tænkes, at der er tale om et privat projekt derhjemme, hvor man mener, at man har erfaring med at lægge ikke bare varmekabler, men også varmerør og installere gulvvarme.

Derfor beslutter man at spare det arbejdende folk væk, så man bare skal have købt materialerne og få lagt det hele selv.

Har man endda bare at gøre med et mindre rum, hvor der skal lægges varme, så kan man måske også bruge lidt mere nøjsom tid på det og nogle mindre kabler i diameter.

Men derfor kan man stadig risikere at få de varmekabler i flere meterpartier, og det kan være lidt voldsomt nok, hvis man skal hen at skære dem til i mindre portioner.

Derfor bør man måske få dem lidt mindre i længden, men ikke alt for meget, så man selv kan tilpasse dem.

More articles