Hvordan vælger jeg den rette ejendomsadministration?

26 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når du står for at skulle vælge en ejendomsadministrator til din bolig forening bør du altid se dig godt for. Du bør stille krav til din ejendomsadministrator og som minimum forvente at han eller hun kan imødekomme dine krav til kompetent administration.

Din ejendomsadministrator bør have stærke og dokumenterede færdigheder inden for såvel økonomi og finans som når det handler om den jura som relaterer sig til ejendomsadministration. En ejendomsadministrator skal kunne sit bogholderi, og være i stand til at udarbejde årsregnskaber og klargøre disse i forbindelse med den årlige revision. Og så bør din ejendomsadministrator være medlem af Ejendomsforeningen Danmark.

Hvor kan jeg finde en dygtig ejendomsadministrator på Frederiksberg?

Hvis du leder efter et kompetent ejendomsadministration firma som kan varetage administration af ejendomme på Frederiksberg kan du med fordel vælge Bricks And Blocks.

Bricks And Blocks er stiftet, ejet og drevet af den særdeles kompetente Monika Øgaard-Nielsen som har mere end ti års erfaring inden for branchen. Monika Øgaard-Nielsen er oprindeligt statsautoriseret ejendomsmægler og har siden bygget på sin uddannelse og erfaring med en HD i Organisation og ledelse.

Monika Øgaard-Nielsen har igennem mere end et årti administreret bolig foreninger som ansat ved et af Danmarks største ejendomsadministration selskaber. Her lærte Monika Øgaard-Nielsen alle de grundlæggende elementer inden for ejendomsadministration, og har siden drevet mindre ejendomsadministration selskaber. Monika Øgaard-Nielsen har en særlig passion for administration af ejendomme i alle størrelser, og for at beskæftige sig med såvel ejendommenes drift som med foreningerne og de mennesker som bebor bygningerne.

Hos Bricks And Blocks og Monika Øgaard-Nielsen er kundeservice og den gode oplevelse i højsædet, hvorfor du kan forvente en på én og samme tid personlig og professionel service når du vælger Bricks And Blocks som dit ejendomsadministration selskab på Frederiksberg. Du kan læse mere, og kontakte Monika Øgaard-Nielsen, via hjemmesiden bricksandblocks.dk

More articles