Få professionel hjælp til VVS arbejde i boligen

11 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Det er sjovt og spændende at renovere bolig – og der er faktisk mange ting du selv kan gøre.

Hvis du står for at skulle flytte ind i en ny bolig med din familie er I sikkert ivrige efter at komme i gang med at gøre denne til et hjem. Men inden I kaster jer ud i arbejdet med indvendig maling af boligen eller gulvafslibning bør I overveje om ikke renoveringen skal være tilbundsgående. Hvis boligen har mange år på bagen vil el og VVS installationerne typisk også være af ældre dato.

Det er en rigtig god idé at få en autoriseret elektriker eller el installatør og en autoriseret VVS installatør til at kaste et blik på henholdsvis kabler og rør, og få en samlet vurdering af disse. Efter al sandsynlighed vil begge dele trænge til en opgradering hvis de skal kunne tåle belastningen fra diverse husholdningsmaskiner og samtidig leve op til nutidens krav og standarder hvad angår kvalitet og sikkerhed.

image

Eksempelvis vil VVS installationerne med garanti kunne trænge til en modernisering. Og til dette formål skal du benytte en autoriseret VVS’er.

Hvad kan en VVS installatør hjælp med?

En dygtig og erfaren VVS installatør med erfaring og ekspertise indenfor – og autorisation til at udføre – VVS arbejde i private hjem vil kunne give rørene i dit køkken og på dit badeværelse en grundig overhaling.

Samtidig vil du kunne få hjælp til at ændre de eksisterende installationer eller oprette nye – for eksempel i tilfælde af at du ønsker at få flyttet et afløb eller anlagt dræn til en vaskemaskine. Og så vil en autoriseret VVS installatør kunne sikre at dine installationer er holdbare og forvarligt udført.

Hos Dansk VVS & Klima A/S kan du altid få professionel hjælp til VVS arbejde i din bolig. Du kan læse mere om Dansk VVS & Klima A/S, og få et skarpt tilbud på VVS arbejde, via hjemmesiden danskvvsogklima.dk

More articles