Hvad er fordelen ved at have en boligadvokat?

05 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Der er faktisk kun fordele ved at investere i rådgivning fra en dygtig boligadvokat når du står for at skulle købe hus eller lejlighed. Måske tænker du at du gerne vil spare den udgift. Det er trods alt temmelig dyrt at flytte, købe ny bolig, og måske endda samtidig skulle af med den gamle.

Men du vil hurtigt kunne risikere at komme til at fortryde det hvis du vælger din boligadvokat fra. Det er nemlig boligadvokaten som sørger for at din boligdrøm ikke udvikler sig til et sandt mareridt. Med en boligadvokat har du garanti for at du indgår i din bolighandel på et vel oplyst grundlag. Dette sikrer din boligadvokat ved grundig gennemlæsning af al relevant dokumentation som hidrører fra boligen og fra handlen, og deri begrundet rådgivning og vejledning af dig i forhold til købet.

Det er meget vigtigt at du eksempelvis er opmærksom på økonomien i boligen, og om denne kan blive påvirket i løbet af de næste år. Når en boligadvokat gennemlæser regnskaber og budgetter for ejendommen i hvilken din drømmelejlighed er placeret, eller sætter sig ind i referater fra ejer eller andels foreningens general forsamlinger, vil han eller hun kunne danne sig et retvisende billede af foreningens og ejendommens drift og økonomi.

Hvis foreningen eller ejendommen er behæftet med tvivlsomme lån, som kan betyde en stærk øgning i dine bidrag til de fælles udgifter, kan du risikere at havne i teknisk insolvens og med en usælgelig bolig. Og er ejendommen misligeholdt kan der vente bygge projekter forude som også kan få konsekvenser for din økonomi.

Find din boligadvokat online

Uanset om du skal købe hus eller lejlighed kan det således godt betale sig at få en dygtig boligadvokat med på råd. Hos eboligadvokat.dk finder du udelukkende erfarne og billige boligadvokater som står klar til at hjælpe dig. Læs mere på eboligadvokat.dk

More articles