Få den bedste service på dit autoværksted i Knebel

10 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

Som bilejer har du sikkert allerede prøvet at få brug for et godt autoværksted. Det er nemlig ikke kun reparationer af akut opståede skader på bilen, som kan fikses på et autoværksted. Du kan også få skiftet dine sommerdæk til vinterdæk eller omvendt, hvis du ikke er typen som selv gider eller tør rode med den slags.

Du kan få rettet småbuler – for eksempel de såkaldte Bilka buler – og få udbedret ridser i bilens lak. Et autoværksted kan hjælpe dig hvis du skal have skiftet en reservedel eller have monteret nyt elektronisk udstyr i din bil. Og så er det altid rart at bruge det samme autoværksted fra gang til gang, når bilen skal klargøres forud for det obligatoriske bilsyn, eller skal en tur til service tjek.

Hvor kan jeg finde et pålideligt autoværksted i Knebel?

Er du bosiddende i området omkring Ebeltoft eller Knebel, kan du med fordel vælge Kongsgårde Autoværksted som dit autoværksted. Kongsgårde Autoværksted er nemlig et af de mere vel udrustede autoværksteder netop på denne egn.

Hos Kongsgårde Autoværksted finder du udelukkende dygtige, faglærte medarbejdere i form af autoriserede mekanikere og engagerede lærlinge, som står parat til at servicere din bil. Dette udføres ved hjælp af top of the line udstyr til såvel undersøgelse og måling som til reparation af bilen.

I forbindelse med udskiftning af reservedele bruges kun godkendte dele af mindst lige så høj kvalitet som de originale dele. Og vælger du at få foretaget et service eftersyn af din bil, er Kongsgårde Autoværksted autoriseret til at stemple i bilens service bog. Dette forlænger fabriks garantien på nyere biler.

Hos Kongsgårde Autoværksted har du ydermere mulighed for a opbevare sommer og vinter dæk i de sæsoner hvor disse ikke er i brug – og selvfølgelig få dem skiftet på selve værkstedet.

Du kan læse mere om Kongsgårde Autoværksted på kongsgaardeauto.dk

More articles