Overlad malerarbejdet til din lokale maler

06 May 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når du står for at skulle overtage din nyligt indkøbte bolig, kan det godt være fristende at springe hele renoverings fasen over og bare komme i gang med indflytningen. Mange bolig købere vælger denne model ud fra en betragtning om at man da bare kan male og sætte i stand senere hen.

De fleste ender dog med at fortryde, at de ikke sørgede for at få slebet gulvene samt malet væggene, lofterne og det indvendige træværk forud for indflytning. Når først alle møbler, tæpper og øvrigt inventar er på plads, kan det nemlig godt være lidt op ad bakke at skulle løse disse opgaver.

Derfor er det en rigtig god idé som minimum at få malet boligen før du og din familie rykker ind. Og hvis du ønsker det smukkeste og mest holdbare stykke malerarbejde, sørger du for at lade dette udføre af en eller flere dygtige malere.

Er det ikke dyrt at få malet boligen af professionelle malere?

Det er klart, at du betaler for kvalitet. Men kvalitet behøver ikke at koste spidsen af en jetjager – heller ikke selv om arbejdet udføres af faglærte håndværkere med de bedste materialer og professionelt udstyr. Hvis du regner lidt på de udgifter, du ville have på selv at udføre dit malerarbejde, vil det hurtigt stå klart, at der langt fra er tale om en gratis omgang. Du skal for eksempel selv købe ind til opgaven. Og da dette skal foregå i detail butikker, kan udgifter til pensler, ruller, spande, sandpapir, spartelmasse, afdæknings materialer og maling hurtigt løbe op.

I stedet kan du vælge at kontakte det lokale malerfirma, som holder til i nærheden af din nye bolig, og bede om et gratis og uforpligtende tilbud på professionelt udført malerarbejde. Du kan finde et malerfirma tæt på dig hos Malerfirmaet Hoffmann – læs mere på https://www.maler-hoff.dk/ 

More articles