Beskyt din iPhone med ny skærm

29 september 2021 Tina Høy
image

Er din iPhone-skærm gået itu, eller vil du have en ny og mere holdbar skærm? Se https://www.phone-parts.dk/iphone-reservedele/iphone-x-tilbehor-og-reservedele/iphone-x-skaerm.html

Om man skal bruge penge på sin smartphone, er en overvejelse værd, men i dag erstatter den så mange ting, man brugte før i tiden – kalender, notesbog, telefonbog osv., og desuden bruger vi den konstant. Så det er pengene værd, når vi skal have en ny skærm at kigge på.

Vi køber jævnligt noget til vores smartphone, computer og ipad som fx ladere, covere, batterier og skærmbeskyttelse. Derudover køber de fleste jævnligt hardware. Det kan være rart at være fast kunde et sted, hvor de har, hvad du skal bruge, og du endda kan få rabat, fordi du er fast kunde. 

7% rabat på skærme mm. til faste kunder

Phone-Parts.dk giver 7% rabat til faste kunder, og så behøver du kun taste dine betalingsinformationer én gang. De har et bredt udvalg af skærme til iPhone i X i høj kvalitet, fx OEM og 100% originale. Du kan selv vælge prisniveauet.

Phone-Parts.dk mener, at du ikke skal betale en formue for at skifte en skærm – du skal ikke være bange for at købe en skærm og udskifte den selv. De hjælper dig via en videoguide step-by-step og vejleder her, hvordan du udskifter skærmen. Du kan endda kontakte deres medarbejdere og teknikere med spørgsmål, hvis det driller. Hvis du i det hele taget vil undgå reparationer, er iPhone X panserglas og iPhone X covers at finde på Phone-Parts.dk’s webshop. 

Miljøvenligt med lang levetid til din iPhone

At skåne miljøet ved at sørge for en lang levetid til Apples produkter og tilbyde reservedele og tilbehør i god kvalitet, er en del af Phone-Parts.dk’s mission. Dvs. at beskytte din iPhone. 

De startede op i 2012, og består i dag af medarbejdere, teknikere, samarbejdspartnere og producenter. Deres kundeservice er meget fleksibel, og de svarer på mail inden for 24 timer.

Flere Nyheder