Dit kæledyr kan have brug for et ophold på en dyreklinik

12 June 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Som regel tager man på en dyreklinik for at høre, hvad der er galt med ens kæledyr, hvor dyrlægen lige kan tilse, hvad der eventuelt er problemet her.

Så stiller man en diagnose, der kan have noget at gøre med mere motion, hvile, ændret kost, medicin eller kosttilskud til dyret.

Derefter kan man komme hjem samme dag.

Dog er det altid lige så let, for det kan være, at dyrlægen skal se nærmere på dyret og lave nogle løbende test for at determinere, hvad problemet kan være.

Og der er det bare lettere, hvis dyret bliver og overnattet på stedet – måske flere dage i træk.

Det er man måske ikke så meget for som dyrets ejer, men derfor er det også så bidende nødvendigt, at man finder sig en dyrlæge, som man har tiltro til, og som man ved, der går lige så meget op i dyret, som man selv gør.

Opholdet på dyreklinikken kan skyldes flere ting

Man vil måske gerne besøge ens kæledyr, når det er muligt, fordi man er vant til at have med dyret at gøre stort set alle døgnets timer.

Hvis det er muligt, så kan man jo benytte sig af den mulighed, men hvis man nu mistænker, at dyret er smittet med noget, der kan brede sig via kontakt til mennesker og dyr, så skal man nok ikke i nærheden af dyret, indtil det er rask igen.

En anden årsag til, at dyret kan være indlagt, er, at det måske skal opereres, hvor det skal gøres klart i lang tid i forvejen, eller det har en tidlig tid dagen efter, hvorfor det er lettere at have det overnattende, end at man skal møde tidligt ind på klinikken.

Man skal bare altid vide, at dyret er i gode hænder alt efter, hvad der skal ske med det, om det er omfangsrigt eller et mindre problem.

More articles