Få assistance til VVS opgaver i Svendborg

17 August 2021 Astrid Pedersen
image

Når man flytter fra lejlighed til eget hus er der masser af goder. Der er længere til naboerne, og man er behageligt fri for over og underboer. Måske har man tilmed en lille have – og man har samtidig langt større frihed når det handler om indretning af boligen.

Men der følger også en del ansvar med det at have foden under eget bord. Du kan ikke længere ringe til viceværten hvis der skulle opstå en nødsituation. Går strømmen i hele huset, eller springer der et vandrør i kælderen, er det dit eget ansvar at tilkalde de relevante fagfolk som kan hjælpe med at udbedre skaderne og genoprette teknikken.

Derfor bør du altid have en liste med kontaktoplysninger på autoriserede fagfolk liggende parat. Denne bør indeholde telefonnummeret på en autoriseret kloakmester, en autoriseret elektriker eller el installatør – og en autoriseret VVS installatør.

Hvornår har jeg brug for en VVS’er?

Når der sker en skade på en af de faste VVS installationer i din bolig skal der en VVS mand på banen. Det er nemlig strengt forbudt for dig selv at rode med rørene. Uanset om det gælder vandrør eller gas ledninger kan du risikere at udrette store skader på bygningen, og måske endda forårsage en menneskelig tragedie.

Derfor er det vigtigt at du tager kontakt til dit lokale VVS firma hvis uheldet er ude. Og det samme gælder hvis du ønsker at renovere eller modernisere boligens faste installationer, for eksempel i forbindelse med en ombygning af køkken eller badeværelse.

Find den bedste hjælp til VVS i Svendborg

Er du bosiddende i Svendborg, Nyborg, Ringe, Faaborg eller andet steds på Fyn kan du altid trygt kontakte Hybel VVS Teknik ApS når du har brug for hjælp til VVS arbejde i din bolig. Du kan læse mere om Hybel VVS Teknik ApS på hybel-vvs.dk

More articles