Få hjælp til at vedligeholde dit flotte smil hos din tandlæge i Næstved

13 april 2021 Astrid Pedersen
image

De fleste danskere født efter 1960 har haft glæde af gratis og obligatorisk tandpleje i løbet af deres skoletid. Dette har dannet grundlag for en generelt langt højere grad af tandsundhed i befolkningen end tidligere set. Mange mennesker er så heldige at kunne beholde alle deres tænder hele livet igennem – og færre skal leve med proteser som følge af dårlig tandpleje.

Desværre er der stadig en del som springer det årlige eller halv årlige tandlæge besøg over år efter år, og derfor får samlet svære lidelser i tænder eller i tandkød inden de får taget sig sammen til at få bestilt en tid hos tandlægen. Det er rigtig ærgerligt – især fordi de fleste af disse dårligdomme kunne have været undgået med regelmæssige tandlæge besøg.

Du kan med hjælp fra din tandlæge forebygge såvel tandkødsbetændelse som karies, parodontose, tandrods betændelse og andre ubehagelige lidelser. Det er blot et spørgsmål om at opretholde en fast rutine med kontrol besøg hos tandlægen en til to gange om året. Så vil tandlægen hurtigt kunne spotte ansatser til eksempelvis huller i tænderne eller betændelse ved tandkødslommerne, og iværksætte en forebyggende procedure. Og samtidig vil du kunne få renset og poleret dine tænder så du få såvel skinnende tænder som frisk ånde med på vejen.

Hvor finder jeg en kompetent tandlæge i Næstved?

Er du bosiddende i det sydlige Sjælland, nærmere betegnet Næstved, kan du med stor fordel vælge Tandlægerne Dickow & Lindkær som din faste tandlæge.

Hos Tandlægerne Dickow & Lindkær får du ikke alene en professionel tandlæge behandling af dygtige tandlæger, tandplejere og klinik assistenter, udført ved hjælp af moderne klinik udstyr. Du får også den bedste rådgivning vedrørende din daglige tandpleje samt anbefalinger til fremtidige procedurer. Og så kan du være helt sikker på at din behandling udføres med lige dele empati og professionalisme.

Læs mere på dltand.dk.

Flere Nyheder