Få mest muligt bil for pengene - køb en brugt bil

Få mest muligt bil for pengene – køb en brugt bil

Går du i tanker om at købe en ny bil, er du sikkert allerede godt i gang med din beslutnings proces. Måske har du allerede gennemtrawlet diverse magasiner og brochurer og beundret de skinnende fotos og besnærende specifikationer.

Og du har muligvis allerede taget en prøvetur i en spritny bil og beundret dens formidable køre egenskaber, den høje grad af sikkerhed, og det lave brændstof forbrug.

Er der nogen idé i at købe en brugt bil?

Måske har du lidt svært ved at se det fede ved at købe en brugt bil, når nu der er så mange indlysende fordele ved at købe en spritny én af slagsen.

Og faktisk er der kun én eneste rigtig fordel ved at vælge en brugt bil frem for en ny – og det er prisen.

En ny bil vil typisk være ekstremt dyr i anskaffelse. Dette skyldes ikke mindst de mange høje skatter og afgifter som pålægges fabriksnye biler af den danske stat.

Disse skatter og afgifter pumper nyprisen på en bil op i et leje så at det i langt de fleste tilfælde er nødvendigt med et bil lån til finansiering. Den nye bil vil til gengæld kvittere med at smide langt det meste af sin nyværdi inden for de første tre år, således at du ikke vil kunne sælge den uden tab.

Det er her brugtvogns markedet kommer ind i billedet. Vælger du at købe en ny bil, vil du nemlig kunne drage fordel af dette værditab, og således få en ganske udmærket bil til en brøkdel af dennes nypris.

En brugt bil kan sagtens være i rigtig fin stand, med masser af kilometer tilbage under motorhjelmen. Og så får du alt det smarte ekstra udstyr med i købet!

Du kan læse meget mere om fordelene ved at købe en brugt bil på https://xn--fartglde-o0a.dk/guide-skal-du-vaelge-en-ny-eller-brugt-bil/