Find det bedste legemad og køkkenudstyr online

Find det bedste legemad og køkkenudstyr online

Vi har alle fra barnsben lært at vi ikke må lege med maden. Til alt held gælder det kun den mad som serveres ved middagsbordet i de små hjem – ikke den sjove og spændende legemad, som er designet til dette formål.

Mama Memo – legemad og køkkenudstyr i træ

MaMa MeMo er en dansk legetøjs producent som har specialiseret sig inden for fremstilling af naturtro legemad, køkkenudstyr og værktøj i solid kvalitet.

Alt legetøj fra MaMa MeMo er produceret i bæredygtigt træ og udelukkende behandlet med naturlige materialer. Med legetøj fra MaMa MeMo kan de små boltre sig med madlavnings leg eller bygge deres egen lille købmands butik. Selv de voksne kan more sig med at frembringe spændende kulinariske kreationer i det lille legekøkken sammen med de mindste, som kan lade fantasien og kreativiteten få frit spil.

Såvel køkkenudstyr som legemad fra MaMa MeMo er smukt og æstetisk at beskue, lige som det er holdbart og sagtens kan gå i arv igennem familien. En købmands disk eller et komplet legekøkken fra MaMa MeMo er således mere end blot legetøj – det er også en investering. Og så pynter det fine MaMa MeMo legetøj på alle barneværelser i de ægte designer hjem.

Køb legemad fra Mama Memo hos Loukrudt

Den danske online shop Loukrudt forhandler alle de morsomme og lærerige produkter fra MaMa MeMo. Du kan se og bestille legemad og legetøjs køkkener samt værktøj og køkkenredskaber hos MaMa MeMo sammen med en lang række andre børne og baby produkter fra kvalitets brands så som A Little Lovely Company, Affenzahn, Alfabetdyr, IBS sutter, Bisou de Lou, Brainchild, Carl Oscar, Draw Doodles Study, Ergobaby, Filia, Forlaget Alvilda, Gurli Gris, HANÖ Copenhagen, KIDS by FRIIS, Kid’s Concept, Kreativitum, Maileg, Munkholm, Natruba, Nofred, Olívy, Ooh Noo, Paw Patrol, PlanToys, SemiBasic, SNAK Spil, Wonder Wheels og mange andre. Se dem alle på Loukrudt.dk