Find din nye ven hos et hundeinternat

Find din nye ven hos et hundeinternat

Skal hjemmet beriges med en hund? Så burde du overveje at adoptere en fra et hundeinternat.

Hvorfor købe en brugt hund?

Måske er du bange for ikke at få den hund du ønsker dig hvis du vælger en hund som allerede har haft en – måske endda flere – ejere i løbet af sin levetid. Mange mennesker, som står for at skulle købe hund, foretrækker således at købe en ganske ung hundehvalp og så selv træne den.

Men der er meget arbejde forbundet med at anskaffe en hundehvalp. Faktisk kan de første uger med hvalpen godt sammenlignes med at have en lille baby. Hvalpen vil være ked af det de første dage, og vil ikke kunne forstå hvor dens mor og søskende er blevet af. Du vil sandsynligvis blive nødt til at tage fri fra arbejde, således at hvalpen kan lære sin nye familie at kende og føle sig tryg i de nye omgivelser.

Hvalpen vil skulle op for at besørge midt om natten, da den ikke kan holdesig. Du vil skulle sikre din bolig, da hvalpe gnaver i alt: Møbler, ledninger, legetøj, sko, tæpper og meget andet. Og så vil du skulle sætte tid af til at gå på hvalpeskole og til lydigheds kurser med hvalpen, så den kan lære sin plads at kende. Ellers vil den blive grænsesøgende og ulidelig som voksen.

Adopterer du en voksen hund fra et hundeinternat, vil du få en hund som er renlig, trænet og uden tendens til at gnave. De dygtige folk på internatet vil nemlig altid sørge for at de hunde, som indleveres, modtager den rette træning og socialisering. Du vil blive matchet med hunden på alle parametre, således at du og hunden passer perfekt sammen. Du vil få chancen for at give en hund en ny chance – og hunden vil kvittere med kærlighed og trofasthed resten af sine dage.

Læs mere om hunde fra hundeinternater på altomdyr.dk