Flot hår med dameklip på Østerbro

Flot hår med dameklip på Østerbro

De fleste kvinder sætter pris på et sundt, spændstig og skinnende hår. Desværre er det ikke alle, som er velsignet med en hårpragt som muliggør denne drøm. Er du for eksempel født med den typisk skandinaviske hårtype, hvor håret er meget tyndt og fint, er det slet ikke sikkert at du nogen sinde vil kunne få langt, bølgende havfruehår.

Desværre er der mange som griber til skrappe kemiske midler og daglig styling ved høje temperaturer for at opnå den ønskede fylde, hvor de måske i stedet burde finde en smuk og nem frisure som passer til hårtypen. Styling med krøllejern, glattejern og føntørrer ødelægger nemlig håret og gør det tørt og sprødt i spidserne. Kemikalierne i farve, afblegnings midler og permanent væske kan smadre hårstrået fuldstændig – og er du rigtig uheldig risikerer du samtidig at ødelægge hårbunden eller udvikle allergi.

Lad en professionel frisør ordne dit hår

I stedet for at ødelægge dit hår gennem gentagne hjemmebehandlinger og styling, kan du med fordel lade en dygtig og erfaren frisør finde den rette frisure til dig. Hos en uddannet frisør vil du kunne få vejledning og rådgivning med hensyn til hvilken længde der passer bedst til dit hår, således at det kan virke sundt og voluminøst uden at du behøver pine det med varme og kemikalier. Og så kan frisøren klippe dit hår i en frisure som ikke kræver daglig styling.

Hvilken salon tilbyder den bedste dameklip på Østerbro?

Leder du efter en kompetent frisør salon på Østerbro, kan du med fordel tjekke Frisørsalon Hair & Beauty. Frisørsalon Hair & Beauty er blandt de mere veletablerede frisør saloner på Østerbro, og tilbyder alle former for herre og dame klip samt klipning af børn.

Hos Frisørsalon Hair & Beauty er dit garn i trygge hænder – du kan bestille tid via hjemmesiden salon-hair-beauty.dk