Hvad kan man have i udstillingsmontre?

11 juni 2020 Anders Lundtang Hansen
Hvad kan man have i udstillingsmontre?

Det ligger jo mere eller mindre i ordet, at man her har at gøre med noget, som man gerne vil have udstillet, der skal ind i disse montre: Udstillingsmontre!

Men det kommer jo også meget and på, hvor man vil udstille henne, hvad man skal udstille, og hvordan rammerne til sådan en anledning er.

Der er jo meget forskel på, om man gerne vil have en udstillingsmontre derhjemme til ens tegneseriesamling, om man er ude i en butik, hvor man gerne vil vise en ny kollektion af tøj frem, som skal gemmes ind i en montre, eller man er ude til en messe, hvor folk kan fare frem og tilbage, og man skal have nogle solide udstillingsmontre.

Nogle gange skal man jo bare have nogle enkelte ting stående fremme derhjemme til ens egen og gæsternes (forhåbentlige) fornøjelse, hvorfor man måske bare kan nøjes med en enkelt montre af denne type, der måske er købt brugt, fordi man ikke stiller de store krav her, og det ikke skal bruges professionelt.

Men hvis man er ude i, at man ofte skal udstille forskellige ting, der er af forskellige størrelser og dimensioner, så er man nok nødt til at engagere sig lidt seriøst i det, hvor man skal anskaffe sig den slags fra at udstille i – gerne fra nye.

Der findes jo forhandlere af den slags, og der skal helt sikkert nok også eksistere nogle i bredde og højde til det, du gerne vil have udstillet.

Og man kan ofte få sådan nogle delere til disse udstillingsmontre, hvis man nu har nogle flere små ting, man gerne vil have udstillet, så man ikke skal helt ned til jorden for at se dem.

På den måde udnytter man også hele rummet i denne montre, og man kan placere det strategisk efter alder eller pris.

 

Flere Nyheder

Blomster i massevis

16 november 2020

Blomster i massevis