Hvad skulle man dog gøre uden bukkestillads?

06 September 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Bukkestillads er noget af det mest genkendelige ved, når der skal bygges, arbejdes eller renoveres ved en bygning.

Selv helt små børn ved, at når man kan se sådan et stillads ved en bygning, så er det fordi, at der er ved at ske en forandring ved det.

Det kan være et større projekt, som der har med hele bygningen at gøre, eller det kan være den ene facade, som man lige får arbejdet ved.

Det er virkelig svært at forestille sig, hvad man måtte gøre, før man havde dette smarte stillads, som man kan indstille til rigtig mange arbejdsopgaver, så det bliver tilpasset hertil.

Dette kunne være noget med stiger, reb, arbejde ud fra bygningen eller lignende, men der er en grund til, at stort set alle håndværkere bruger sådan et bukkestillads, når de skal arbejde med en bygning udefra og tit også indefra.

bukkestillads

Det bliver svært at arbejde uden bukkestillads

Man ville så sandelig opdage besværet, hvis man ikke havde dette stillads at gøre godt med, og man ville næsten være nødt til at indstille arbejdet, indtil stilladset var kommet op, fordi så meget af arbejdet afhænger af, at man har dette til ens rådighed.

Det er heldigvis nemt at have med at gøre og slå op, og så er det solidt og sikkert at benytte sig af.

Man kan virkelig lave mange etager med det her stillads, så man nemt kan komme omkring i bygningen udenfor, hvor man også kan komme rundt om den med det samme stillads, uden man skal hen at gå ind i bygningen og ud et andet sted.

Derfor kan det være smart at have nok af den her type stillads, så man aldrig står i en situation, hvor man ikke har nok til at kunne gennemføre den opgave, som man står med i en given situation.

More articles