Konsulentfirmaet bruger du (blandt andet) til rekruttering

30 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Accuro er et konsulenthus, der tilbyder IT rekruttering. Såre simpelt kan det siger, og med konsulenthus, så mener man jo et konsulentfirma, men det andet er også det samme, men det emmer bare af mere retro og anciennitet.

Og anciennitet er netop dét, som man gerne vil have, når man skal bruge IT-rekruttering, for IT emmer godt nok ikke af gammeldags dyder, men selvom man bruger gammeldags udtryk, så kan man sagtens følge med tiden.

Det siger jo også noget om ens virke og succes, at man har holdt ved længe, når man bruger et ældre udtryk, selvom man begår sig med noget nyt – også selvom man ikke har eksisteret så længe.

Og man kan jo altid diskutere, hvor man har anciennitet nok, for ser man ikke også efter de gode resultater over kort tid, end at man har haft en del over lang tid?

Konsulentfirma, SAP

Det her konsulentfirma skal nok være der for dig hver eneste gang

Du kan vide lige præcis, hvad det er for noget IT-rekruttering, du har brug for, og du ved måske ligefrem, hvad det er for nogle kompetencer, du søger.

Du har et estimat med, hvor lang tid det må tage, for det tog cirka lige så lang tid sidst, da man fik lavet noget tilsvarende – som der endda kom fra samme firma.

Derfor håber man måske, at man kan få den bestemte medarbejder ud, og i andre tilfælde ville man endda måske vente, til den person var ledig, men her har man en stram deadline, hvor man skal have noget IT til at virke inden for en bestemt dato.

Omvendt kan du bare vide, at du står med en IT-udfordring, som du skal have løst, men så ved du ikke mere, men så er det heldigt, at det her firma kan guide dig til, hvad du skal bruge – samt levere det til dig.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://allas-sport.se/

https://dinsport.se/

https://idrottsnytt.se/

https://sport-friskhet.se/

https://sport-idrott.se/

https://sportbloggaren.se/

https://sportlek.se/

https://sportochmotion.se/

https://sporttavlan.se/

https://sporttid.se/

https://sporttillbehör.se/

https://tidenssport.se/

Flere Nyheder