Norden cykler byder på flotte cykler til damer

11 april 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er bare forskel på herre- og damecykler, og det kan blandt andet ses ved midterstangen.

For det er et lev fra fortiden, hvor kvinderne ikke skulle løfte deres skørter for meget for at komme op på en væltepeter, som det hed dengang, hvorved de kunne komme til at vise for meget frem under benklæderne.

Den slags model bygger man stadig cykler efter, når man deler dem op efter dem, som mænd skal have, og dem, som kvinder skal have.

Der er dog intet i vejen for, at kvinder ikke kan købe de cykler, som der egentlig er henvendt til mænd, men det er sjældent, man ser mænd bruge de cykler, der er lavet til kvinder; selvom de nok ville ønske, de levede i et samfund, hvor det var mere velset – for de cykler er bare nemmere at komme op på.

Så er der mange andre kategorier og brug af cykler, hvor de er mere ensartede, men lige med almindelige cykler, som de fleste af os bruger i dagligdagen, så er der tydelig forskel på dem.

Norden cykler

Norden cykler giver gode cykler til kvinder

Tag bare sådan noget som Norden Cykler. Hvis du klikker ind på linket der, så vil du kunne se nogle flotte damecykler, der både trækker veksler på de gamle dyder, men som der også ser ind i fremtiden.

De her cykler er perfekte, når man skal cykle til eller fra arbejde, når man skal cykle ned at handle, besøge venner eller andre ærinder både i byen og ude i provinsen.

Man kan komme langt omkring med dem, hvis man er ude på at cykle længere ture, og hvis man har udset sig at tabe sig lidt, så er det altid fordelagtigt at tage nogle cykelture på ens almindelige cykel, hvis man gerne vil tabe sig lidt.

Du kan bruge Norden Cykler i alle de sammenhænge.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://dagligt-talat.se/

https://dagligtnytt.se/

https://Info-posten.se/

https://informationer.se/

https://informativt.se/

https://KortSagt.se/

https://NyttOchKrytt.se/

https://NyttPåTavlan.se/

https://SedanSist.se/

https://solonyheter.se/

https://svenska-nyheter.se/

Flere Nyheder