Pas på med at skære dig på vinduer

26 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Godt nok skal man være noget mere end almindelig uheldig, hvis man kan komme til at skære sig på et opsat vindue.

For i så fald skal der være en ridse i vinduet, som man ville opdage forud, før man satte fingeren eller noget andet legemligt der – forhåbentligt.

Men når man opsætter og afmonterer vinduer kan der jo være skarpe kanter og områder, som er blevet spidse med tiden, som man skal passe på med at skære sig på.

Godt nok er det jo ikke det mest farlige i verden, for ofte er det bare et fint snitsår, som man lige kan få et plaster på igen, og så er man kørende, selvom det kan svie lidt.

Dog kan det jo måske give en en infektion, hvis man er uheldig, så det kan være, man lige skal holde øje med det sår og se, om det udvikler sig i en uheldig retning.

Tag dig forsigtigt af vinduerne, så du ikke kommer til skade

Som sagt er nogle mennesker måske mere uheldige end andre, men alligevel skal man være forsigtig, når man har med vinduer at gøre.

Dette er ikke udelukkende for, at man kan komme til at tabe sådan en rude, smadre den og få syv års ulykke, men tænk lige, hvis der er små børn på bare tæer eller dyr, der kommer løbende henover det sted.

Eller se lige dig selv for dig, der snubler og lander i alle de glasskår. Vi behøver næppe sige mere.

Derfor skal man altid have sikkerhedsudstyr på, når man tager sig af vinduer, hvilket kan være i form af nogle slidsikre handsker, og er man virkelig på den sikre side, så kan man tage sikkerhedsbriller på, så man eventuelt ikke får små stykker glas i øjnene.

Og så hjælpes man lige med at holde øje med de vinduer, hvis man er flere om at bære dem.

Køb dine næste vinduer hos Klarwindows.

Flere Nyheder