Redningsveste kan du bare ikke undvære

07 september 2020 Anders Lundtang Hansen
Redningsveste kan du bare ikke undvære

Mange af os mennesker er lidt for gode til at tro, at vi er udødelige, eller at der nok er nogen, der holder hånden over os. Måske er en bøn bare nok, for problemerne rammer da aldrig os selv, det går jo ud over de andre, ikke sandt?

Det er lidt ligesom, når man spørger, hvordan man ville agere under et zombie-udbrud: De fleste af os kommer med lange, taktiske forklaringer om, hvordan vi ville overleve i lang tid, uden vi overvejer, at sandsynligheden nok er højest for, at vi ender med at blive en zombie selv.

Specielt når vi er unge, tror vi, at vi kan gå på vandet, og det er i nogle sammenhænge godt, at vi ikke er nervøse anlagt, så vi kan komme videre i vores liv, men nogle gange skal man også være varsom og tage vare på sig selv.

Redningsveste skal man altid have med

For eksempel når man er ude at sejle, så har man måske set en masse film om, hvordan de klare skærene i rum sø, men det er jo også mennesker – samt i det virkelige liv – der har brugt timer og mange erfaringsstunder med at lære, hvordan man skal gebærde sig i en båd.

Den slags er nogle gange kedeligt, men nødvendigt.

En del af taktikken her er, at man altid skal have nok med redningsveste med til de mennesker, som man har med ud at sejle.

Faktisk er det lovpligtigt.

Så hvis du skal have flere mennesker med ud at sejle, end du har redningsveste i din båd, så er det bare med at skaffe nogle flere, om du så skal købe dem, for ellers er det en ulovlig sejltur, du tager ud på.

Om du så er ekspert i at svømme, så kan der ske ting, som gør, at det havde været bedre for dig, hvis du havde haft redningsvesten på.

Flere nyheder