Se det autentiske Danmark med Bed and breakfast

16 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Godt nok er det et forretningsforetagende, når man er et officielt bed and breakfast som https://www.hosbea.dk/ , men det føles næsten som om, at man kommer hjem til ens gamle bedsteforældre, når man besøger sådan et sted som det her.

Og det er da også noget, som der gør sig gældende ved at besøge de hygge bed and breakfast-steder i Danmark, at man netop kommer helt ind i nerven på landet, men at man samtidig får en komfort og luksus, som man forventer fra et hotel.

Som nævnt føles det dog næsten som at være hjemme hos nogle mange kender, hvorfor der også kan være begrænsede pladser, så man skal være hurtigt til at sikre sig et sted at overnatte, hvis man gerne vil have det, mens man skal rundt i landet.

Og det kan jo netop være anledningen til at besøge sådan et bed and breakfast som dette sted: man kommer rundt i landet.

Bed and breakfast viser dig et nyt sted af landet

For at være flabet og skære lidt over en kam, så er der mange hoteller, der er bygget over den samme skabelon, som der ligger lidt udenfor en by og er anonyme.

Kommer man så endelig ind til et hotel i byen i måske en ældre bygning, så virker det forceret, og man har omdannet for mange rum til værelser, der slet ikke kan holde til det, og man føler sig behandlet som bare endnu en gæst.

Ved et bed & breakfast som det nævnte sted føler man sig næsten som en beboer under samme tag, hvor man kommer hinanden ved, og det føles næsten som at komme hjem, når man vender hjem om aftenen til dette sted.

Dette gælder både, om man tager en enkelt overnatning sådan et sted, eller man tager en del mere tid.

Flere Nyheder