Send trygt din kat i kattepension

Send trygt din kat i kattepension

Katten er generelt et taknemmeligt kæledyr som sagtens kan være alene hjemme. I modsætning til en hund er katten verdensmester i at underholde sig selv. De fleste katte kan også sagtens – igen til forskel fra hunde – administrere sit mad forbrug og ikke at spise al sit foder på én gang. Derfor kan du snildt stille foder og vand frem til mere end én dag uden at katten overspiser.

Det anbefales dog at du, såfremt du skal være væk i flere dage, får en nabo eller en god ven til at tjekke katten en gang om dagen. Både for at se om katten er sund og rask, og for at nusse og lege lidt med den så den ikke føler sig helt forladt. Og skal du på ferierejse i en uge eller mere er det en rigtig god idé at finde en passende kattepension hvor katten kan tilbringe tiden med andre katte.

Hvor finder jeg en god kattepension i Egedal?

Det er altid en god idé at finde en kattepension i nærheden af din bopæl. De færreste katte bryder sig om lange transport tider – og hvis du finder en kattepension i dit lokal område slipper du for at skulle påføre katten denne ekstra stress.

I Egedal ved Stenløse finder du Egedal Kattepension. Egedal Kattepension er en kattepension af nyere dato hvor din kat rigtig kan føle at den er kommet på ferie. Når du sender din kat i pension hos Egedal Kattepension er du garanteret et ophold hvor der tages sig rigtig godt af din kat.

Du kan vælge selv at give din kat ”madpakke” med, såfremt den har brug for special foder eller blot er rigtig kræsen. Du kan også vælge at lade katten benytte sig af det i opholdet inkluderede kattefoder Kromix Katteknas.

Læs mere om Egedal Kattepension på egedalkattepension.dk