Vælg en suttesnor til dit barn

14 July 2021 Johanne Hansen

En form for tryghed

Når dit barn har brug for noget, kan det være svært, hvis barnet befinder sig i en meget ung alder at forklare, hvad det egentlig er han eller hun mangler. 

Oftest virker det at give barnet en sut, og du vil også hurtigt opleve, at det desværre kan blive en bjørnetjeneste i og med, at det hurtigt bliver en tryghed fra barnet, som de jo ikke altid kan blive ved med at have.

Tilvænningsfasen væk fra kluden er dermed straks værre, og derfor skal alt gøres med måde. Men suttesnor er aldrig dårligt som alternativ eller supplement.

Du kan læse mere om suttesnore og alt andet til børn mange steder – google dig frem.

Indgravering i alle former

Her vil du også kunne finde mange former for blyanter og alt andet godt fra havet, som dit barn måske ville kunne få brug for – selvfølgelig med alderen. Der er nemlig ingen tvivl om, at hvis man troede det var billigt at få børn, så kan du godt tro om. Det er det nemlig ikke. 

Og her på ovenstående side, vil du få mulighed for at indgravere navn i blyanter m.m., således, at tingene ikke bliver smidt væk på samme måde – og om ikke andet måske finder sin ejermand igen. 

Om man kan indgravere en sutteklud, det vil jeg lade være unknown. Det tror jeg faktisk godt at man kan – og om ikke andet i disse corona tider, er der hundrede procent én, der har hivet symaskinen frem et sted og derfor nemt kan indgravere dit barns navn i suttekluden. 

At sætte navn på ting generelt er en rigtig god idé, når man får børn. Tasker, flyverdragter, you name it – marker det hele, for måske kan du få det tilbage i en travl hverdag, hvor børnetøj er dyrt, og de alligevel vokser ud af det, inden du ser dig om.

More articles