Find den bedste espressomaskine til dit kontor

20 september 2021 Astrid Pedersen

Hvis du gerne vil glæde medarbejderne på kontoret, og give dem de bedste forudsætninger for at komme godt fra start efter nedlukningen, kan du med fordel opstille en kaffemaskine eller en espressomaskine i top kvalitet. På den måde kan du sikre at dine ansatte hver eneste dag kan påbegynde deres arbejde med en lækker velbrygget kop mokka.

Det er en del sjovere at tage hul på dagens dont når man kan nyde en kop varm espresso, macchiato, cortado, caffe latte, cafe au lait eller cappuccino dertil. Især når denne er brygget på kvalitets bønner som er frisk kværnede umiddelbart før brygning. Derfor bør du investere i en espressomaskine af en vis standard.

En gammeldags kaffemaskine til filterkaffe kan aldrig hamle op med en top moderne maskine som kværner bønnerne på stedet og som fremstiller espresso efter traditionelle metoder. Med en espressomaskine anno 2021 vil du faktisk kunne tilbyde dine medarbejdere mokka drikke i cafe kvalitet.

Det betyder at dine ansatte ikke behøver selv at skulle bruge penge på dyre espresso drikke fra det lokale kaffe hus. Du vil med andre ord kunne tilbyde dine ansatte en bedre livskvalitet fra morgenstunden. Og dette vil med sikkerhed kunne mærkes på arbejdsglæde hele dagen lang.

Hvilken espressomaskine skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge den espressomaskine som skal kunne stille dine medarbejderes kaffetørst i løbet af dagen bør du gå efter en maskine med en vis kapacitet.

Selv om der måske ikke er så mange medarbejdere på kontoret vil der forekomme en vis spidsbelastning i de tidlige morgentimer og lige efter frokost. Og det er samtidig en god idé at vælge en maskine som kan lave flere kander kaffe på én gang – dette kan nemlig være nyttigt i forbindelse med møder.

Du kan finde den bedste espressomaskine til kontoret hos Kaffeexpressen.dk

Flere Nyheder