Find ingefæropskrifter til kvalmelindring

09 March 2017 admin
image

editorial

Ingefær har en positiv og lindrende effekt på mange skavanker, og hos Ingefærshots.dk finder du gode tips og vejledninger til effektiv og helsende brug af den populære knold. Klik forbi hjemmesiden og find inspiration til forskellige måder at tilberede ingefær på, og find information om hvordan du kan bruge knolden som supplement til behandling af bl.a. kvalme.

Gammel naturmedicin der stadig hjælper

Ingefær er blevet brugt i traditionel naturmedicin gennem flere tusind år, og er mest udbredt som ingrediens i Asien. Resten af verden har dog også forlængst fået øjnene op for de mange positive effekter der opstår, når ingefær bliver en fast del af kosten. Spækket med mineraler, vitaminer og antioxidanter, kan ingefærknolden virke lindrende og i nogle tilfælde heldredende, når du døjer med et ubehag eller en skavank af den ene eller anden art.

Hos Ingefærshots.sk finder du mere information om de forskellige områder, hvor ingefær kan skabe lindring. Du finder desuden opskrrifter på forskellige måder, som ingefær kan indtages på, hvad enten det er i pulverform, i madlavningen, i en juice eller i et hurtigt ingefærshot.

Kom af med kvalmen ved hjælp af ingefær

Kvalme er et af de områder, hvor ingefærknolden har vist sig at skabe lindring. Det gælder både ved tilfælde af køresyge, efter operationer eller kemobehandlinger, samt – i moderat mængde og særlig tilberedelse – for gravide med kvalme. Der findes forskellige anvisninger til, hvordan du får det optimale ud af dit ingefærindtag.

Drejer det sig om behandling af køresyge, anbefales det at forebygge. Her kan du indtage ingefæren i den form du vil en halv times tid før afgang, og du vil med al sandsynlighed ikke opleve kvalme under køreturen. Oplever du opkast eller kvalme efter en operation, vil 1/4 stødt ingefær være nok til at give lindring. Klik forbi www.ingefærshots.dk og læs mere om ingefær mod kvalme, og hvordan ingefær i øvrigt kan gøre underværker for dig.

 

 

 

 

More articles