Terrassebrædder - God kvalitet forbedrer din livskvalitet

Terrassebrædder – God kvalitet forbedrer din livskvalitet

Terrassebrædder – En investering, året rundt 

I Danmark er vi velsignede med 4 skiftende årstider. Dette gør vores verden, til et evigt forandrende billede af naturlig skønhed, med noget nyt at se hver eneste dag. Derfor er en terrasse en fantastisk anledning, at få noget daglig frisk luft og nyde dette altid skiftende scenarie.

Uanset vejret, kan en terrasse bygges så den tilgodeser dine behov, i alle årets sæsoner. På den måde kan du invitere til grill-hygge om sommeren, drikke te udendørs om efteråret, se på stjerner om vinteren og have sted, at holde pause fra havearbejdet om foråret.

En terrasse er en investering i dit hjem og i dit daglige velbefindende. Det giver os et sted at slappe af, reflektere over dagen og bruge tid, med alle dem vi holder af. Derfor er materialerne brugt til udformningen af en sådan oase, yderst vigtige for både udseende og holdbarhed. Vores træsorter er specielt udvalgte, til at kunne stå imod slid fra generel brug, såvel som fra ydre vejrpåvirkninger. 

De to specielle typer træ som vi præfererer i vores sortiment, er valgt baseret på forbehandlingen af disse. Denne gør træet yderst stærkt, robust og modstandsdygtigt, hvilket selvfølgelig vil være en fordel som årene går. Derudover beholder træet dets naturlige og autentiske udseende, hvilket er med til at give det et varmt og hjemligt udtryk. Vores personlige anbefaling og de træsorter som vi kan tilbyde dine terrassebrædder i, er følgende: 

• Trykimprægneret træ 

• Brunimprægneret træ 

Begge sorter kommer i diverse mål og til konkurrencedygtige priser, så du er sikret både en god pris og en god kvalitet, når du gør din handel med os. Har du nogen spørgsmål, til hvad som vil være mest fordelagtig, til opbygningen/ombygningen af din terrasse, så vil det glæde os at assistere dig, til at finde det træ som bedst møder dine behov. 

Ønsker du at se eksempler på forskellige terrassebrædder og mål? Så kan du med fordel se mere her